Word lid Bestel gratis

Bewegen

Bewegen is goed voor iedereen. 

Bewegen is gezond, zeker voor mensen met astma en/of COPD. Hierdoor verhoogt u uw conditie en weerstand. Door meer te bewegen voelt u zich gewoon lekkerder. Beweegactiviteiten worden (meestal) begeleid door een speciaal opgeleide sportinstructeur.

Het Longfonds organiseert geen beweegactiviteiten. Zoekt u voor u geschikte activiteiten, neem dan contact op met uw fysiotherapeut.
Er zijn 2 beweeggroepen in de regio die zich bij ons hebben gemeld. Hoewel wij hier geen verantwoordelijkheid voor dragen, brengen wij deze graag onder uw aandacht.

Eén in Den Haag en één in Delft.

In Den Haag kunt u elke vrijdag tussen 13.00 en 14.00 uur met lotgenoten in een plezierige sfeer bewegen in het Kalhuis aan de Badhuisstraat(Scheveningen). Dit onder deskundige begeleiding. Als u belangstelling heeft, dan kunt u bellen met Machiel de Bruijn: (070) 39 73 695 of mail naar M.debruijn22@casema.nl.

In Delft vinden de aan COPD-patiënten aangepaste activiteiten plaats ’s-maandags van 16.00 tot 17.00 uur. Dit onder deskundige begeleiding van een bewegingsagoog van de Sophia Revalidatie Stichting.
Locatie: Reinier de Graafweg 1 te Delft, het gebouw van de stichting.
Nadere informatie: C.J. van Duijn, tel. (010) 59 16 834.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
E-mail
Stel uw vraag aan het regiopunt via e-mail.
Ontmoet elkaar
Kom in contact met anderen met een longziekte.
Longforum
Deel uw ervaringen of stel uw vraag aan een longarts.